Levering

Wij leveren dagelijks een uitgebreid assortiment van verse Brood & Banket producten. Voor 16:30 uur besteld is de volgende dag bezorgd. u kunt bestellen via e-mail, webshop, inONE of Horesca
 

Bezorg gebied:

Voorhout | Sassenheim | Warmond | Noordwijk | Lisse | Lisserbroek | Hillegom | Hoofddorp | Roelofarendsveen | Oude Wetering | Leiden en omstreken

Facturatie

Wij kunnen rechtstreeks factureren of via diverse grossiers. Via Topbakkers kan gefactureerd worden aan o.a. Sligro, Hanos en DeliXl

 

Contact

Edisonstraat 3

2171 TV Sassenheim

T.0252-245460

Wij komen graag langs om kennis te maken

Uw contactpersoon
JARNO AMMERLAAN
 
 

Bakkerij winkels

Het merendeel van ons assortiment is te vinden in diverse bakkerij winkels in de regio. Wij leveren een totaalaanbod van brood, banket en stukswerk, zowel dagvers als diepvries. Door ons brede assortiment van kwaliteitsproducten, distributie en bestelsystemen zijn wij de ideale partner voor elke bakkerij winkel.

Klik hier voor de locaties van de winkel.

Horeca

Flexibiliteit, kwaliteit en consistentie zijn zeer belangrijk in de horeca en onze doelstelling. Wij hebben persoonlijk contact met onze klanten zodat wij elkaar begrijpen en kunnen helpen. Door ons eenvoudige bestelsysteem kan men op ieder tijdsstip zijn bestelling doorgeven. 

Bedrijfscatering

Als ambachtelijk bakkerij zijn wij in staat om op maat gemaakte producten te leveren. ​Als cateraar heb je te maken met verschillende en specifieke wensen van de klant en wij denken hier graag in mee. Voor iedere gelegenheid kunnen wij een gepast assortiment leveren. Van bedrijfsfeest tot bruiloft. 

Retail

Hoe kunt u als retailer zorgen voor onderscheidend vermogen? Onderscheid u met een lokaal sterk merk en profiteer mee van onze regionale merknaam Ammerlaan de Bakkers. Brood is binnen de retail een belangrijk wapen. Een enorme kans voor retailers dus om een lokaal merk binnen te halen en meerwaarde te creëren voor de klanten. Ammerlaan de bakkers heeft de middelen om een ambachtelijk concept neer te zetten. 

Vereniging

Verenigingen hebben een belangrijke functie in de regio en Ammerlaan helpt graag mee bij het leveren van gezonde producten. Bekende klanten van ons zijn o.a.: Foreholte, v.v Lisse, K.v. Top, Ter Leede, Teylingen, Dosr,

Warmunda

Bakkers

We helpen collega’s natuurlijk graag. Waarom alles zelf blijven maken als het makkelijker kan? Koop uw brood en kleinbrood met een mooie marge in bij Ammerlaan de Bakkers. Zo heeft u tijd om overdag te gaan werken en het gezicht van uw winkel te worden. Er komt tijd om nieuwe producten of concepten te ontwikkelen.

Horesca

Via Horesca leveren wij een assortiment diepvries producten. Krijgt u geleverd via Horesca? kijk dan op de webshop wat wij voor u kunnen betekenen.